3. oktober 2012

Støtt Rosa Sløyfe i oktober!

Da er det oktober igjen - ROSA oktober! 
Og det betyr tid for Rosa Sløyfe-aksjonen.
Jeg har vært med litt på dette i årene før, og i år er ikke noe unntak, selv om jeg har litt andre ting å konsentrere meg om nå også ☺
Litt fra hjemmesiden:
"Hvert år rammes omtrent 2750 kvinner i Norge av brystkreft. Det vil si hver 12. kvinne.
Gjennom oktober måned farges hele Norge rosa ved hjelp av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som engasjerer seg i kampen mot brystkreft.
 Stadig flere av de som rammes overlever, men prisen for dette er tøffere behandling. Mer forskning på bedre diagnostisering vil føre til at flere får personlig tilpasset kreftbehandling og at færre blir overbehandlet. Dette vil spare mange kreftpasienter for varige bivirkninger og sørge for riktigere bruk av ressurser i kreftbehandlingen. Rosa sløyfe har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandlingen."


Jeg er med og støtter solidarisk, som dere ser ☺

På hjemmesiden kan du lære mer om brystkreft, om forebygging og behandling, og om hvordan du selv kan undersøke brystene dine.
De har også en arrangementskalender på forsiden, for dem som har lyst til å være med!

Hvordan kan jeg støtte?
Rosa Sløyfe har mange sponsorer i år, og i disse butikkene kan du kjøpe sløyfer eller andre produkter. Det er litt forskjellig hva de har, f.eks. reflekser eller handlenett. Produktene kan også kjøpes i nettbutikken.
Noen av sponsorene fører også egne rosa produkter til inntekt for saken, blant annet selger Lindex et armbånd i samarbeid med Missoni for 100,- der halvparten går til kreftsaken.

 
Jeg kjøpte dette i går og er veldig fornøyd!


Rosa imitert skinn.


Plastikkarmbåndet er kjøpt i nettbutikken i fjor.

Mester Grønn har f.eks. også egne rosa buketter. De kan du se her.
Kid Interiør selger et spesielt rosa håndkle, og hvis du vasker bilen din hos Statoil, vil en del av summen gå til saken (og du får en lekker rosa isskrape ☺)

Hvis du 'bare' vil gi et bidrag er kontonummeret 7001 09 88592 (kilde)

Andre artige måter du kan støtte på er ved å:

Mange muligheter her altså!
Håper mange velger å bli med, og at vi kan spre dette litt ut i Blogglandia også, slik at enda fler får opp øynene for Rosa Sløyfe-aksjonen.

1 kommentar:

  1. En utrolig viktig sak! Vi støtter der vi og.
    ;)Ble helt opphengt i den vakre tommelen jeg da <3

    Suss fra mamsen

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar ♥